بهترین ها را با ما تجربه کنید

img

برج باغ آرتیمان زعفرانیه - {لوتوس}

نویسنده: املاک ساسان تاریخ: 1404/01/24

معرفی ساختمان آرتیمان زعفرانیه

 

برج باغ آرتیمان زعفرانیه واقع در ماکویی پور جنوبی از پروژه های گروه ساختمانی لوتوس می‌باشد که در زمینی 5200 متری در مجاورت پارک ساسان قرار دارد، مالک این بنا نیز آقای بصیری بودند.
معمار این پروژه محمد مجیدی و گروه معماران بن سار هستند که با طراحی ای مدرن جلوه ای خاص به این بنا بخشیده اند.
ساخت پروژه آرتیمان نهایتا در سال ۱۴۰۰ پایان یافت.
آرتیمان نامی فارسی و ریشه دار در تمدن کهن ایران است که از دو بخش، آرتی به معنای پاک و مقدس و مان به معنای تفکر و اندیشه تشکیل شده است که بیانگر هویت اصلی این بنا است.
استفاده از گیاهان و وجود تراس های سرتاسری وسیع از نکات مثبت این پروژه هستند.

 

 

گذشته آرتیمان

درواقع آرتیمان را میتوان پروژه بازسازی نامید، چرا که در گذشته به مدت ۲۲ سال بنای عظیم دیگری در این مکان وجود داشت، بنایی که در یکی از وسیع ترین زمین های منطقه با بهترین موقعیت مکانی، در مجاورت پارک ساسان موقعیت داشت و از هر نظر نیازمند نوسازی و تولدی دوباره بود، زمینی خاص که نیازمند بنایی خاص، مطابق با نیاز های کنونی بود. تخریب سازه موجود علاوه بر هزینه بالا، نیازمند انرژی و وقت زیادی هم بود و تخریب آن موجب ورود مقدار قابل توجهی نخاله ساختمان به محیط زیست می‌شد، تخریب اسکلت و ساختن آن از نو نیز باعث مصرف حجم زیادی آب و انشار کربن و گرد غبار می‌شد، نهایتا با توجه به شرایط موجود تصمیم بر حفظ اسکلت اصلی ساختمان گرفته شد.
معماران این پروژه٫ به خوبی موقعیت را درک کردند و بهترین سازه ممکن را طراحی کردند، سازه ای که بعد ها تبدیل به یکی از بهترین برج باغ های منطقه شد.

 

پروژه های دیگر گروه ساختمانی لوتوس:

 

    •   ساختمان مسکونی شوکا ولنجک
    •    ساختمان مسکونی پوراندخت ولنجک
    •    برج های دوقلو کوروش درکه
    •    برج های دوقلو باغ ایرانی فرشته
    •    برج های چهار باغ قیطریه
    •    ساختمان مسکونی مستوره زعفرانیه
    •    برج های چهاردخت دریاچه چیتگر
    •    ساختمان مسکونی شهرزاد منطقه 5

 

 

معماری مدرن برج باغ آرتیمان

آرتیمان تلفیقی از معماری مدرن با نیاز ها و سلیقه ایرانی است، تراس های سرتاسری بزرگ، فضای سبز و مشاعات کامل هتلینگ از نکات قابل توجه این پروژه هستند. فرم دایره شکل ساختمان سبب شده است که دید کاملتری برای تعداد واحد بیشتری فراهم شود، واحد ها از تراس دید بی نظیری از فضای سبز، پارک و کوهستان دارند، از داخل واحد نیز به دلیل وجود پنجره های قدی، دید خوبی برای ساکنان پدید آمده است.

 

پروژه های دیگر گروه معماران بن سار:

 

ساختمان مسکونی گرین پارک ولنجک
ساختمان مسکونی شوکا ولنجک
ساختمان مسکونی شماره ۱۸ ولنجک
برج های چهار باغ قیطریه
ویدا سنتر زعفرانیه
ساختمان مسکونی کافی آبادی

 

سازه ای در مجاورت پارک ساسان

 

مشخصات برج باغ آرتیمان زعفرانیه

تعداد کل طبقات : ۲۰
تعداد طبقات مسکونی : ۱۵
تعداد طبقات مشاعات : ۵
مجموع واحدها : ۶۵
متراژ زمین : 5200

 

 

مشاعات ساختمان آرتیمان

 

روف گاردن
جاده سلامتی
لابی مجلل و با شکوه
استخر
سونا
سالن بدنسازی (GYM)
سالن ماساژ
سالن بازی - بیلیارد و بولینگ
کتابخانه
سالن سینما
زمین مینی گلف
زمین تنیس
سالن اسکواش
سالن چند منظوره ورزشی
سالن اجتماعات
کارواش
رستوران و کافی شاپ

 

 

مساحت و تراکم واحد ها در آرتیمان زعفرانیه
 
واحد هایی با متراژ ۲۲۰ الی ۷۲۰ متری در این برح باغ قرار دارند.

طبقه اول تا نهم : ۲۲۰ الی ۲۵۰ متری

طبقه دهم تا سیزدهم : ۲۵۰ الی ۷۲۰ متری

طبقه چهاردهم و پانزدهم : پنت هاووس

 

 

قیمت و فایل های موجود برای اجاره و فروش

در فروردین ۱۴۰۴ چند واحد برای اجاره و فروش در این برج باغ موجود می‌باشند.

جهت کسب اطلاعت بیشتر با مشاوران املاک ساسان تماس بگیرید.

02122422424

 


 

اشتراک‌گذاری

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید

برچسب ها

آخرین پروژه ها